Jídelní lístek 30. 3. - 3. 4. 2020

Obsahuje alergeny
Pondělí
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Úterý
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Středa
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Čtvrtek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Pátek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Seznam alergenů (graficky v pdf)

1. obiloviny obsahující lepek
1/1 pšenice
1/2 žito
1/3 ječmen
1/4 oves
1/5 špalda
1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši
3. vejce
4. ryby
5. podzemnice olejná (arašídy)
6. sójové boby (sója)
7. mléko
8. skořápkové plody
8/1 mandle
8/2 lísk.ořechy
8/3 vlaš. ořechy
8/4 kešu
8/5 pekan. ořechy
8/6 para ořechy
8/7 pistácie
8/8 makadamie a výrobky z nich
9. celer
10. hořčice
11. sezamová semena (sezam)
12. oxid siřičitý a siřičitany
13. vlčí bob (lupina)
14. měkkýši

  • na přesnídávku podáváme hrozny, hrušky, jablka, blumy, banány, kiwi, pomeranče, mandarinky..., a jiné sezónní ovoce
  • pitný režim zajištěn po celou dobu provozu
  • podáváme džusy různých příchutí
  • ovocné čaje (piknik s černým rybízem, dobré ráno, multivitamínový, lesní plody se smetanou, divoká třešeň, lesní malina, jablko echinacea, goji limetka, citron s withanií, hruška zázvor aj.)
  • po celý den je k dispozici pitná voda

Změna jídelního lístku vyhrazena!
Vedoucí ŠJ: Jana Štefková